Over Ons

Onze loodgieters zijn zeer gedreven en hebben allen jarenlange ervaring op het gebied van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden.

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij pakken elke klus professioneel voor u op. Wij streven naar uw tevredenheid en komen altijd met een passende oplossing.

Er zijn ontzettend veel loodgietersbedrijven in Nederland te vinden maar levert iedere loodgieter wel kwalitatief goed werk af? Gelukkig bestaan er diverse keurmerken waaraan u kunt herkennen of u wel of niet met een professioneel loodgietersbedrijf te maken heeft.

Onze ervaren loodgieters voeren de volgende loodgieters werkzaamheden uit voor bestaande- en nieuwbouw voor particulieren en bedrijven door heel Nederland.

Wij hebben als loodgieter kwaliteit en goede afwerking voorop staan! Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen en zorgen voor loodgieterswerk op maat. Instaltech helpt u snel en vakkundig. Wij maken goede afspraken over de door ons te verrichten werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring binnen deze vakgebieden garanderen u dat de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren degelijk, volgens afspraak worden uitgevoerd. 

Loodgieters werkzaamheden en onderhoud plegen

Stel u bent van plan een verbouwing uit te laten voeren van uw keuken, badkamer en er is een nieuwe CV ketel nodig of er moet opnieuw centrale verwarming worden aangelegd? Dan zijn onze loodgieters van de Instaltech uw partner op dit voor u professioneel en goedkoop uit te voeren.

Door onze jarenlange samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en onderaannemers hebben wij een strak inkoopbeleid. Hier profiteert u van omdat wij onze goedkope inkoop met u kunnen verrekenen. Zo profiteert u direct (qua prijs) en kunnen wij ons als sterk concurrerend erkend loodgietersbedrijf onze diensten aanbieden.

Ook is ons persoonlijk contact met onze klanten van groot belang. Dit heeft Instaltech altijd ontzettend belangrijk gevonden. Sterk concurrerende prijzen en een uitstekende dienstverlening maakt ons uw partner voor alle loodgieterswerkzaamheden.